08-09-07

La Squadra - Joverent 1-3

Las startte met Lode, Perre, Tene,Sabbe en Yassine, daarbij hopend op een snelle komst van Spozzie. Eenmaal begonnen een vrij evenwichtige partij met de mooiste kansen aan Squadra kant maar een sterke doelman hield de 0 lang op het bord ( te lang eigenlijk ). Lode moest ook een paar keer gevat tussenkomen maar grote kunsten moest hij niet uit zijn roos shirtje schudden!

Kort na de rust een lucky goal van de springkastelen die met velen waren afgezakt en voor dito sfeer zorgden. Schot vanuit bijna 3de lijn, afgeweken op Perretje en Lode lag in de verkeerde hoek. Een nieuwe tegenslag kort erna toen Sabbe zijn voet verzwikte en het veld moest verlaten. Met 5 tegen 9 dus met 1-0 in het krijt...

Op zijn Squadriaans toen met wat powerplay met een paar mooi uitgespeelde kansen tot gevolg maar de verdiende gelijkmaker kwam niet tot stand. Uiteraard veel ruimte achteraan en na een paar goede tussenkomsten van Pinkboy Lo kon Joverent de doodsteek toedienen. 2-0

De 3-0 was een kwestie van kat en muis spel en op het einde van de partij kon Tene de eer op assist van Spozzie nog redden.

Meteen de eerste nederlaag voor LAS die door een teveel aan afzeggingen niet het normale niveau kon halen die het zou kunnen halen. Bedankt alvast aan alle jongens die er wel waren ( holderdebolder ) voor de aanwezigheid en vooral heel veel inzet.

Nu een weekje rust en tijd voor bezinning om maandag 17 september opnieuw aan de bak te moeten in en tegen Torhout.

Mvg  

10:08 Gepost door in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.