20-09-07

Torhout - Las 6-6 ( pen 3-2)

Ons bekeravontuur zit er al op al heeft er de hele tijd anders uit gezien. In de "bunker" van Torhout kwamen we verdiend op voorspong na goal van Spozzie. Het mooiste van de LAS boys situeerde hem zowat halfweg de eerste helft. Perretje schoof eens in en zette een passing-actie op het spel waar alle Las spelers een voet in hadden, Torhout volledig van het gebruikelijke kastje naar muur gespeeld en Perretje kon van dichtbij de actie belonen met de 2-0. Hakim kwam alleen voor de keeper en klaarde de klus heel beheerst. 0-3. Lode had tot dan toe weinig uitgespeelde kansen moeten onklaar maken maar net voor de rust kwamen ze toch terug tot 1-3. Geen vuiltje aan de lucht zo bleek.

Niets was minder waar de 2de helft. Wat Squadra deed de 1ste time deed Torhout de 2de time. Druk op het doel zetten en om omgekende redenen kwamen we er bijna niet meer uit. Na hoekschop werd het snel 2-3. T was weer een match van 6 tegen 5 want Torhout had een bondgenoot gevonden in Mijnheer Dewever. Alles wat kon gefloten worden tegen ons werd ook gefloten. Terwijl aan de andere kant bijna alles mocht en kon.

Na een snelle inworp van Lode kon Spozzie de bal verlengen tot bij Sabbetje die de uitgekomen doelman klopte. 2-4. Snel erna werd het 3-4 via vrije trap!

Toen Bakkertje wat frommelde na zijn individuele actie was de 3-5 een feit. De 3-6 was enig mooi van Spozzie. Bal onderscheppen op eigen helft en bijna direct de meespelende keeper lobben vanop de eigen helft. Veilige voorsprong denk je dan.

Via afgeweken hoekschop kwamen ze terug en via 2 vrije trappen ( waarvan de laatste een vroegtijdig kerstcadeau 4 min in blessuretijd) werd het alsnog 6-6.

Opzetten kon niet meer en dus moest de loterij uitsluitsel geven. Spozzie trof de paal, Thomas mooi in winkelhaak en Sabbetje weet wel raad met zulke ballen maar zij misten er geen enkel.... dus t verdict was zwaar.

Las is zeker en vast de morele winnaar ( ook vd 3de time ), heeft getoond met deze groep goede resultaten en matchen te spelen en we houden ons vast aan het feit dat al de rest van zelf komt.

Blijven trainen mannen!

Lode, Perretje,Thomas,Bakker,Hakim,Sabbe en Spozzie

16:52 Gepost door in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.