27-09-07

28/09/2007 Zeebrugge: LAS - FCA Ichtegem

UPDATE: JAN KAN WEGENS WERKVERPLICHTINGEN TOCH NIET AANSLUITEN BIJ DE GROEP.  LODE ZAL DIE TERE HEUP VAN DE NODIGE TAPE MOETEN VOORZIEN EN ZE NOG EENS EEN UURTJE LANG TEISTEREN.

TOM MAREYDT KOMT DE VERDEDIGING VERSTERKEN.  Tot straks!

ichtegem_big2Squadra had de voorbije weken nogal moeite om een vast team op het veld te krijgen.  Van voorbereiding was ook al geen sprake.  Dat dit alles wat op de resultaten drukte hoeft niet gezegd. 

Stilaan geraakt de machine op toeren (zie sterke eerste helft tegen Girisp Torhout).  Echter het is deze week opnieuw schuiven door geblesseerden, spelers met werkverplichtingen, verhuisverplichtingen, etc. 

In doel: Jan de Jong - Jan vervangt Lode die wegens aanslepende heupproblemen zijn rose shirt even in de kast moet laten.  Jan komt zelf uit blessure na lange tijd ongeschiktheid wegens hernia.

Verdedigers: Spozzie, Thomas (& ev. Lode) - LAS moet het stellen zonder haar verdedigende organisator Perre die even in het buitenland vertoeft voor werkverplichtingen.  Ook voor de match komende maandag moet Perre'tje verstek geven.  Ook 'quicksilver' Vlo wordt nog steeds gemist door blessure.  Olivier verhuist zijn inboedel dit weekend naar Sint-Andries.

Aanvallers: Sabbe, Hakim & Simpie - De aanvalslinie is het enige deel van de ploeg waar niet aan moet getimmerd worden.  Er wordt dus nogal wat verwacht van voorgenoemde corifeeën.  Scoringsmachine Sabbe draaide nog niet op volle toeren de voorbije weken.  Met zijn spitsbroeder Hakim 'Falçao' Frih zou hij in staat moeten zijn de Ichtegem-verdediging aan flarden te voetballen.  Tevens wordt een geprikkelde Simpie verwacht die ongetwijfeld een paar puntjes op de spreekwoordelijke 'i' zal willen zetten. 

Afgevaardigde/coach/supporter Franky zal de match en vooral de derde time in goede banen leiden. 

Ondanks het schuiven in de ploeg kan LAS een te duchten geheel op de mat brengen.  FCA Ichtegem weze gewaarschuwd want de LAS-boys willen één en ander uitklaren en duidelijk maken dat er met LAS rekening moet worden gehouden. 

 Forza Squadra!

10:16 Gepost door in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.