02-10-07

Flandrien - LAS 2-5

Las deed wat het moest en verwacht werd van te doen. Winnen en opnieuw voorin meedraaien. De manier waarop was zelfs ook heel hoopgevend, dit met een slijmbeursontstekendeheup van Lode, de wederoptredende Steven en het uit de nood helpende ( en geelkaartpakkende ) Tom Mareydt.

Steven kreeg het vertrouwen op rechts en bedankte met een degelijke partij, van begin tot eind. Jammer genoeg kwam hij niet tot scoren. Lode en Spozzie hielden de boel goed gesloten achteraan, Sabbe was de diepe man die goed aanspeelbaar was, bal vasthoudend en tussendoor nog 2 keer scorend. Thomas was polyvalent en roterend, stond zowel links als rechts, diep vooraan of hangend achteraan. Met zijn snelle 1ste meters kon hij nog de 2-0 maken door de verdediger en keeper te snel af te zijn.

Las speelde een goede eerste helft "en bloc" en kwam er telken male vlijmscherp uit. Sabbe kon al heel snel de 1-0 potten tegen een toch wel goede doelman. Thomas maakte kort erna 2-0 en opnieuw Sabbe de 3-0. Flandrien kreeg heel weinig uitgespeelde kansen en beperkte zich tot schoten van respectievelijke afstand waar Lode raad mee wist.

Rust. 

Na de rust wat steriele druk met toch een paar goede kansen voor Flandrien maar scoren zat er niet in. Na 10 min werd het evenwicht hersteld en Spozzie nam alle twijfel weg door 2 maal knap en technisch te scoren in 3 min. 5-0.

Naar het einde toe konden ze toch 2 maal tegenscoren ( opnieuw op vrijtrap die geen was ). Ondertussen pakte Tom geel wegens spelbederf...

Een goede partij met dito winst voor Las die opnieuw aansluitinf vindt met de top.

Houden zo. 

19:20 Gepost door in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.