28-10-07

La Squadra - Rapid Stars 10-2

Squadra deed wat het verwacht werd van te doen, direct van in het begin aanvallen. Dit resulteerde in een vroeg doelpunt van Hakim na inworp van Lode. De Sabbe scoorde de 2-0 na assist van Spozzie via de doelman :-), staalhard en hoog in doel. Na een knappe  één-twee tussen Thomas en Spozzie kon Thomas de 3-0 netten na amper 10 min wedstrijd. Rapid kwam amper aan de bal en na de 4-0 konden ze tegenprikken vanop afstand. Tevens rust. (4-1)

Hetzelfde spelbeeld na de rust, alleen liep er wat nonchalanche rond bij de Squadrianen die de 4-2 moesten toestaan.

Na wat reorganisatie en verbeterd positiespel stond de train weer op de rails. Sabbe kon na evenveel loepzuivere assists van Hakim 5 en 6 maken.

Spozzie tupte hard en hoog de 7-2 in doel. Tussendoor werd de 8 en 9-2 gemaakt en dan fusilleerde Thomas met nog 8 min te spelen de doelman. Hard en laag de 10-2 maar hierbij verdraaide de doelman zijn voetenkelscheenbeengewricht en exit met ambulance. Hierop werd na overleg met scheids Debeuf afgefloten en zou de score ( die wellicht nog hoger ging oplopen ) behouden blijven. Wij wensen de jonge doelman langs deze weg alvast véél beterschap toe.

Zo blijven we in de top 5 van t klassement en kijken we vol vertrouwen uit naar de match van eerstkomende maandag tegen Girisp Torhout.

Voor deze moeilijke wedstrijd kunnen we geen beroep doen op Hakim ( interlandverplichtingen ). Steven komt de rangen versterken.

Wedstrijd vangt aan om 19 uur en wordt geleid door scheids Vanpottelberghe.

 

Tot dan. Mvg Spozzie

11:41 Gepost door in Voetbal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.