22-01-08

LAS - Girisp Torhout 2-5

Vrijdagavond namen we het op tegen Girisp Torhout, we hadden de twee voorgaande matchen in de beker en in de heenronde van de competitie niet naar ons hand kunnen zetten, dus, we moesten scherp voor de dag komen.

We konden niet rekenen op Spozzie en Sabbe(1ste maal afwezig dit seizoen) wegens verplichtingen, maar Vlo en Hakim waren na afwezigheid in de vorige match weer paraat.

De spelersgroep van Girisp Torhout zakte af naar  de sporthall “De Landdijk” te Zeebrugge, waar de  LAS spelers hen stonden op te wachten.

 

Wat een spetterende, heerlijke avond had moeten zijn voor LAS, eindigde in een sisser.

We begonnen de wedstrijd ongeconcentreerd en laks voor de dag, wat overigens grotendeels al in de heenronde te blijken was.

Zo waren we al na een 5-tal min. terechtgewezen op een achterstand, na zwak verdedigen voor het doelkader.

Torhout zette constant druk, maar zonder gevaar, waardoor wij ons geliefdkoze spelletje konden spelen, afwachten en counteren.

Maar ons Lethal weapon had een off-day, er werd onzuiver voetbal gespeeld, er zat geen beweging in de vorenste linie, en de bal circuleerde op een slowmotion manier.

Goalie Lode had zijn leeuwenstem al een paar keer naar boven gehaald, maar zonder resultaat.

We sloten de 1ste helft met een 0-3 achterstand!

 

Tijdens de pauze werd er ferm gediscussieerd, jammergenoeg werden sommige voorstellen weggelachen, maar uiteindelijk kwamen we er scherper uit voor de aanvang van de 2de helft.

 

De squadra mentaliteit was back, de duels werden gewonnen, de bal rolde vlotjes, en het aantal doelkansen vermenigvuldigde.

Torhout die pot 4 probeerde op het bord te hangen bleef maar struikelen op doelpogingen.

Het vlottere spel van de LAS spelers resulteerde in een verdiende doelpunt.1-3.

Maar dat sprankeltje hoop om terug te komen viel in duigen na een misverstand, waardoor die 4 toch op het bord stond.

Maar toch liet Squadra zich niet kennen en ging resoluut voor de aanval, en dat leidde tot een knap doelpunt van Perre na een afstandschot dat eerst werd gered door de goalie, maar in de rebound netjes in de rechteronderhoek werd geplaatst.

We gingen af van onze tactiek en speelden man op man, dit bracht een handvol doelkansen, maar jammergenoeg stonden de doellat en de goalie in de weg.

Door te blijven drukken om dat 3de doelpunt te scoren weet je al vooraf dat je het deksel op de neus zal krijgen.

En hoe kan je het ook raden, die 2-5 werd werkelijkheid en zou ook de eindstand worden.

 

Willen we de volgende wedstrijden winnen zullen we uit een ander vaatje moeten tappen, als we niet willen dat het eindigt zoals vorige week vrijdag.

 

Bedankt aan de spelersvrouwen voor hun komst, en hopen maar op verbetering.

 

Mvg,

HF

23:05 Gepost door in Voetbal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.