22-11-08

LAS-Dumpi Markt: 3-2

Na een slechte start dit seizoen heeft La Squadra gisteren getoond wat het eindelijk echt in zijn mars heeft. We speelden als vanouds met een super organisatie en sleutel op de deur en met zeer scherpe tegenprikken. Cattanacio pur sang.

De eerste minuten waren wat twijfelachtig maar na Thomas zijn 1ste ging als veel vlotter. Het systeem klopte en er waren ook flink wat kansen voor ons. Jammer genoeg konden zij 2X scoren in de 1ste helft (en wij niet meer), telkens die nr3 met zijn gevaarlijke linker.

De 2de helft was heel spannend maar we trokken het laken op inzet en karakter naar ons toe. Twee doelpunten van opnieuw Thomas. Eéntje was een echt pareltje: uitgooiten van Lode, doorkoppen van Jordi en boem binnen door Thomas. Ook te vermelden is de 3-3 die Thomas acrobatisch van onder de deklat haalde. Hoe hij het deed is ons nogal altijd een raadsel maar het had "Matrix-allures". Lachen

Iedereen speelde echt heel goed en de resultaten zijn er dan ook. Dank u Lode, Perre, Jordi, Thomas, Tom en Yassine voor de puike wedstrijd. Ollie (geblesseerd en dus interim-coach), Opa en Sophietje zaten op de bank, stuurden bij waar nodig en zagen dat het goed was. Het was een ouderwets avondje genieten!  

naamloos

Ollie

08:24 Gepost door in Voetbal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.